Pyryn jaostot

Jääkiekko

Arkisto: 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Ajankohtaista

17.8.2018

Klassikon aineksia! Kaikkien aikojen jääkiekkokausi starttaa

Jesse Kalliosalo (#74) debytoi Edustuksen harjoitusottelussa ke 15.8.2018

Jesse Kalliosalo (#74) debytoi Edustuksen harjoitusottelussa ke 15.8.2018

KAUSI STARTTAA

Jääkiekkokausi 2018-19 starttaa kaikkien aikojen kovimmista asetelmista, kun alkukesästä tehdyn yhteistyösopimuksen puitteissa Pyry ja HC Nokia lähtevät kehittämään yhteistä nokialaista jääkiekkoilijan pelaajapolkua.

Pelaajapolulle voit astua montaa eri reittiä.
- Leijona-kiekkokoulu, alkaa la 8.9. klo 10.30. Hinta 0 €!
- Luistelukoulu, alkaa la 8.9. klo 10.30. Hinta 0 €!
- tai vaikka Pyryn Urheilukoulusta

Lisätietoja lajikouluista.

JAOSTON JOUKKUEET

Alkavalla kaudella Edustusjoukkueen ja A-nuorten Mestis-joukkueen lisäksi uudistuneessa jääkiekkojaostossa pelaa seuraavat joukkueet

- Akatemia, II-div.
- M2, III-div.
- A-team, A-nuorten aluesarja
- B-nuoret, Suomi-sarja
- B2-nuoret, Mestis-karsinta. (Yhteisjoukkue pelaa nimellä Uplakers/Pyry ja on toiminta alkavalla kaudella pääosin Ylöjärvellä.)
- lisäksi harrastejoukkueet Old Boys ja Naiset

SEURAA MM. HEITÄ

Edustusjoukkueen sopimuspelaajiin kesän ajan kuulunut Roope Pynnönen lähtee kokeilemaan siipiään kanadalaiseen juniorisarjaan WHL. Kesällä Roopen varasi Swift Current Broncos. Eli yksi hyvä kesä Pyryssä ja Kanadaan! (http://scbroncos.com/)

A-team, jonka uusi joukkue joutuu aloittamaan kiipeämisen aluesarjasta. Nimivahvassa joukkueessa on kuitenkin tekemisen meininki ja tavoitteet huomattavasti lähtökohtia korkeammalla.

B-nuoret, harjoituspelit ovat toistaiseksi osoittaneet joukkueen kuuluvan ylempiin sarjoihin Jääkiekkoliiton sarjapaikkapäätöksestä huolimatta. Kestääkö lento, riittääkö motivaatio? Onko joukkue niin hyvä kuin antaa ymmärtää?

A-nuoret Mestis. Kesäkauden draivi ja flow lupaavat hyvää. Joukkue isolla J:llä lähtee haastamaan isompiaan. Seuraa joukkueen menestystä Edustuksen kotisivuilta osoitteesta www.pyryhockey.com

Jesse Kalliosalo (synt. 2001) debytoi Edustuksen paidassa keskiviikon harjoitusottelussa FPS:ää vastaan ja iski ensimmäisen vaihtonsa päätteeksi kiekon ylänurkkaan. Jessessä on talentin aineksia ja ikänsä puolesta saa edustaa vielä B-nuoriakin. Nimi mieleen!

 

10.5.2018

Nokian Pyry ry:n jääkiekon ja Hockey Club Nokia ry:n tiedote

10.5.2018

Nokian Pyry ry:n ja Hockey Club Nokia ry:n tiedote  

Hockey Club Nokia ry ja Pyry ry ovat allekirjoittaneet tänään määräaikaisen yhteistyösopimuksen, joka on voimassa kevääseen 2023 saakka.

Seurojen keskinäinen kilpailu päättyy, ja jatkossa keskitytään yhdessä nokialaisen jääkiekkoilun kehittämiseen.  Seurojen tavoitteena on tarjota yhdessä Pirkanmaan paras ympäristö jääkiekon pelaajalle luistelukoulusta aikuisjääkiekkoon.

Jatkossa pelaajapolku Nokialla alkaa HC Nokian ja Pyryn yhteisestä luistelu- ja kiekkokoulusta. Valmennuksesta ja ohjauksesta vastaavat molempien seurojen valmentajat yhdessä.

Varsinainen joukkue- ja pelitoiminta G-junioreista C-nuoriin on yksinomaan HC Nokian juniorijoukkueissa. Nokian Pyryllä ei tule olemaan joukkueita G-C -junioreissa.

B-junioreissa nokialainen pelaajapolku johtaa Pyryn juniorijoukkueisiin.  B- ja A-nuoret sekä kilpatason aikuisjääkiekkotoiminta Nokialla on jatkossa Nokian Pyryn toiminta-alueena. HC Nokia ei perusta kilpailevaa toimintaa edellä mainittuihin ikäluokkiin.

Molemmilla seuroilla voi olla harrastetason toimintaa aikuisissa.

Jatkossa Nokialla on tarjolla pelaajalle yhtenäinen, laadukas, urheilullinen ja ennustettava pelaajapolku.

Seurat tukevat toistensa toimintaa, ja sopimuskaudella tarkastellaan yhteistyön kehittämisen keinoja aktiivisesti.

Edellä mainittu järjestely tulee voimaan heti tulevalle jääkiekkokaudelle 2018-19. Tällä järjestelyllä on tavoitteena varmistaa järkevä ja tehokas resurssien käyttö Nokialla ja mahdollistaa vahvat nokialaiset juniorijoukkueet kaikkiin ikäluokkiin.

Lisätiedot:
Teemu Lehtonen, jääkiekkojaoston puheenjohtaja
Sami Karppinen, valmennuspäällikkö

25.3.2018

Jääkiekon uusi pelaajapolku

Pro-tason pelaajapolku kasvattajaseuran hinnoin!

Pyryn jääkiekon pelaajapolku

Pyryn jääkiekon pelaajapolku

UUTTA!
Jääkiekkojaoston uusi pelaajapolku on kattava paketti niin nuoremmalle kuin vanhemmallekin juniorille. Viimeisimpien toimihenkilökiinnitysten myötä tuomme harrastamista tukevia elementtejä niin kaukaloon, kaukalon ulkopuolelle kuin myös arjen rutiineihin.

Yksilöharjoittelu viedään lajin nykyaikaisten vaatimusten mukaiseksi. Oma fysiikkavalmennuksen ammattilainen tuo voimaharjoitteluun ja kuntoukseen täysin uuden ulottuvuuden.

Kasvattajaseuran pro-tason pelaajapolussa otetaan huomioon palvelumalli sen koko laajuudessaan. Kaikki alkaa hauskanpidosta PIKKUPRO-tasolla. Tämän jälkeen vuoroon tulee lajitekniikan ja motoriikkakehityksen ajanjakso JUNIORIPRO. Viimeistään vanhemman pään junioriurheilija alkaa ymmärtämään AKATEMIA-tason ympärille rakennettuja kohtia, kuten realistisia tavoitteita ja aikatauluja pelaajauralla eteenpäin pääsemiseksi.

Pelaajapolun hinnat eivät sisällä joukkuekohtaisia maksuja. Kuukausimaksu sen sijaan korvaa entiset harrastus- tai jaostomaksut. Esitteessä mainitut hinnat ovat ohjeellisia ja ne varmistuvat kauden alkaessa. Joukkueiden maksut vaihtelevat usein pelaajamäärästä tai sarjatasosta riippuen. Yhdistyslain mukaisesti vuosittainen seuran jäsenmaksu veloitetaan erikseen.

Pelaajapolku esitellään joukkueille yksityiskohtaisemmin lähiviikkojen aikana.

23.3.2018

Jaoston kokoonpano + toimihenkilöt 18-19

Jääkiekkojaoston kokoonpano kaudelle 2018-2019 on seuraava:

Puheenjohtaja
Teemu Lehtonen

Varapuheenjohtaja
Niko Toropainen

Sihteeri
Raimo Lehtiniemi

Rahastonhoitaja
Kaisa Airaksinen

Kokoonpanoon kuuluu lisäksi jokaisen joukkueen joukkueenjohtaja.
Pyry Hockey Oy:tä jääkiekkojaostossa edustaa Pekka Palonen.

-----------

Jaostoamme täydentää myös seuraavat toimihenkilöt:

Valmennuspäällikkö Sami Karppinen
Junioripäällikkö Niko Raiskio
Seurakoordinaattori Mika Pynnönen   (uusi)
Kehityspäällikkö Mikko Törmä   (uusi)
Tyttökiekkovastaava Tanya Pynnönen   (uusi)        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Edellinen kuukausi Helmikuu 2019 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry