Jaostot ja lajit

Jääkiekko

Arkisto: 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Ajankohtaista (arkisto)

20.12.2019

A-nuorten päävalmentaja vaihtuu

Joukkueen alkusarjassa loistavasti tavoitteeseen johdattanut Kalle Honkonen jättää päävalmentajan tehtävät joulutauolla siviilityön kiireiden vuoksi. Sopimus seuran kanssa on purettu yhteisymmärryksessä.

A-nuorten uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Juha Pajuoja. Kokeneen Pajuojan meriiteistä löytyvät mm. Ilves, Ässät, TPS sekä maajoukkueista useita nuorten ikäluokkia. Viime kaudella hän valmensi KOOVEE:n Mestis-joukkuetta.

Valmennustiimissä jatkaa Sami Kalliosalo.

3.10.2019

Jääkiekkojaoston syyskokous

Jääkiekkojaoston sääntömääräinen syyskokous 17.10. klo 17.30, Nokian Jäähallin peilisalissa.
 
Esityslista
1. Valitaan kokoukselle tarpeelliset toimihenkilöt
2. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat
3. Vahvistetaan jaoston toimintasuunnitelma* ja talousarvio seuraavalle vuodelle
4. Vahvistetaan jaoston jäsenten palkkiot
5. Valitaan jaoston toimihenkilöt vuodelle 2020
6. Valitaan ehdokas jääkiekkojaoston edustajaksi Pyryn hallitukseen ja henkilökohtainen varajäsen
7. Seuran parhaat 2019, jääkiekkojaoston esitys
8. Muut syyskokouksessa päätettävät asiat

*Toimintasuunnitelma toimitetaan etukäteen henkilökohtaisen kutsun saaneille ennen kokousta.
 
Jokaisesta joukkueesta oltava edustaja paikalla päätösvaltaisuuden varmistamiseksi.

18.4.2019

Karppinen ei jatka Pyryssä

Edustuksen päävalmentajana muutaman kauden toiminut Sami Karppinen ei jatka Pyryssä kaudella 2019-2020. Sami toimi myös jääkiekkojaoston valmennuspäällikkönä keskittyen mm. yksilöharjoittelun kehittämiseen sekä valmentajien valmentamiseen.

Pyry ry kiittää Samia kuluneista vuosista ja toivottaa menestystä tuleviin haasteisiin!

Jääkiekkojaosto hankkii jatkossakin valmennuspäällikköpalvelut Pyry Hockey Oy:ltä. Asiasta tiedotetaan lisää lyhyen ajan sisään.

Alkuperäinen uutinen Edustuksen sivuilta.

 

12.4.2019

Tryouteilla ja infossa meininkiä

Kausi käyntiin avoimilla jääharjoituksilla

A-nuoret aloittivat avoimet jääharjoitukset tiistaina 9.4. ja jatkoivat heti perään torstaina. Kartoitusjäillä nähtiin yhteensä nelisenkymmentä pelaajaa.

Kartoitus jatkuu jälleen ensi viikolla, joten yhteydenotot suoraan valmennukseen, alla olevasta linkistä.

B- ja B2-nuorten aloitusinfossa torstaina oli myös meininkiä, kun jäähallin peilisaliin yrittivät ahtautua reilu 30 pelaajaa ja vielä saman verran vanhempia. Tähän, kun lisätään ennakkoilmoittautuneet, mutta nyt poissaolleet, niin kaikki vaikuttaa erittäin hyvältä sen suhteen, että molempiin ikäluokkiin saadaan, niin kilpailulliset kuin kustannustehokkaatkin joukkueet.

Palaverissa kerrottiin Pyryn jääkiekkojaoston rakenteista, kustannuksista ja niiden arvioista sekä urheilullisista tavoitteista.

B-nuoret lähtee haastamaan kaikki B-Mestis-joukkueet. Samalla SJL on päättänyt nostaa B2SM statusta ja sarjapaikat myönnettiinkin pääosin Liiga-organisaatioille. Pyryn B2 lähtee tavoittelemaan B2-Mestiksen voittoa.

Puitteet ovat kunnossa ja toimihenkilöt ammattitaitoisia. Voitetaan pelit laadukkaalla tekemisellä sekä kehitetään yksilöitä mm. taitovalmennuksella ja aamujäätoiminnoilla. Nokialaisella nuorten pelaajapolulla nähdään jälleen potentiaalisia lupauksia kohti Edustusta ja sieltä vaikka vielä eteenpäinkin.

Nähdään jäillä!

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

7.4.2019

Kausi 2018-19 pakettiin - uusi starttaa 9.4.

Jaostossa nähtiin vuoristoratamainen kausi. Menestystäkin tuli ja jälleen ollaan askeleen lähempänä asetettuja tavoitteita – vakiinnuttaa Mestis-taso nuorten joukkueisiin.

-------
A-nuoret aloittivat kauden Nuorten Mestiksen alkukarsinnasta. Nuori joukkue väläytteli osaamistaan aika-ajoin, mutta se ei vielä riittänyt alkukarsinnassa, vaan joukkue lähti lunastamaan kevätkauden ajaksi Mestikseen oikeuttavaa sarjapaikkaa Suomi-sarjan puolelta. Otteet tasaantuivat viimeistään siinä vaiheessa, kun valmennustiimiä kutsuttiin vahvistamaan Kalle Honkonen. Kevätkaudella myös yksittäisiä pelaajia nousi aiempaa enemmän esiin. Joukkue hallitsi koko Suomi-sarja-visiittinsä ja kauden päätteeksi voitti paikan takaisin Nuorten Mestikseen.

A-teamin historian ensimmäinen kausi oli ns. OK. Erittäin nuori joukkue joutui alkukaudesta hieman ihmettelemään muiden joukkueiden menoa, mutta kauden edetessä A-team löysi itsensä ja useampi yksittäinen pelaaja kasvoi sarjan vaatimiin mittoihin. Hyvä kesä alle ja uutta matoa koukkuun. Taistelu noususta Suomi-sarjaan jatkuu taas syksyllä.

B-nuoret lähtivät kauteen jopa erikoisissa asetelmissa. SJL päätti kabinetissa sijoittaa joukkueen B-Mestiksen sijasta Suomi-sarjaan. Joukkue dominoi koko kauden ajan omaa lohkoaan, mutta joutui taipumaan Suomi-sarjan lopputurnauksen finaalissa Muhoksen Jääklubille. Joukkueen menestys jäi siis loppuhuipentumaa vaille, mutta sitä suuremman suurennuslasin alle kannattaa ottaa joukkueen yksittäisiä pelaajia. B-nuoret vilisivät täynnä lupaavia nykyajan mukaisia kiekollisia pelaajia, joilla tuntui olevan aina muutamakin ässä hihassaan.

B2-nuoret pelasivat kauden yhteistyöjoukkueessa Uplakers/Pyry. Sarjataso oli B2-Mestis. Joukkue ei selvinnyt loppupeleihin vaan kausi päättyi runkosarjaan.

Akatemia jatkoi nousujohteista tekemistään. Joukkue lähti haastamaan isompiaan Hämeen alueen II-divisioonaan. Runkosarjan jälkeen joukkue kohtasi viime kauden tapaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Valkeakosken Kiekko-Ahman. Tällä kertaa kausi kuitenkin päättyi puolivälieriin. Akatemia-joukkueesta on muodostunut loistava kasvualusta A-nuorten joukkueista vanhentuville pelaajille. II-divisioonan taso nousee vuosi vuodelta. Ja niin myös Akatemia-joukkueen.

M2:ssa ei mitään uutta. Joukkue porskutti kärkikahinoissa läpi kauden, loppusijoitus III-divisioonan alemman loppusarjan kakkonen. Uutta ei myöskään ollut se, että kotiotteluiden yleisömäärä oli jälleen kerran piirun vajaa seitsemänkymmentä, illasta toiseen.

Edustusjoukkue taisteli runkosarjassa sijalle 3. Kausi päättyi kuitenkin pettymykseen jo puolivälierävaiheessa. Lisää joukkueen kaudesta www.pyryhockey.com.
-------

Uusi kausi alkaa jo tiistaina 9.4. A-nuorten avoimilla harjoituksilla. B/B2-aloitusinfo on torstaina 11.4. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kotisivuilta (KAUSI 2019-20). Lisäksi on ilahduttavaa ja samalla jännittävää nähdä pärjäävätkö A-B2 ikäluokkiin ennakkoilmoittautuneet paluumuuttajat vauhdissa mukana!

Someen tulee muutoksia. Muuttuneiden käytäntöjen ja kiihtyvän vauhdin vuoksi jääkiekkojaosto siirtyy seuran ylläpitämiin some-kanaviin. Jatkossa voit seurata meitä #pyryjääkiekko Nokian Pyryn somessa. Kanavat tulevat tässä

Facebook @nokianpyryofficial
Instagram @nokianpyry
Twitter @nokianpyry

Lisäksi jääkiekon Edustusjoukkuetta voit seurata

https://www.pyryhockey.com/
Facebook @PyryHockey
Instagram @pyryhockey
Twitter @PyryHockey
Youtube @Pyry Hockey

Mukavaa kesää!

Terveisin,

Teemu Lehtonen, puheenjohtaja
Nokian Pyry ry. jääkiekko

 

21.3.2019

Ilmoittautuminen tryouteille on auki

Ensi kauden valmistelut ovat käynnissä. Linkistä kevään ohjelmaan ja ilmoittautumiseen.

http://nokianpyry.fi/pyryn-jaostot/jaakiekkojaosto/kausi-2019-2020/455

17.3.2019

Erotuomarin peruskurssi, Tampere

Seuraava jääkiekkotuomari peruskurssi 1
Aika: lauantai 20.4.2019 klo 14:00 - 18:00

http://finhockey.fi/index.php/alueet/hame/item/3289-erotuomarin-peruskurssi-1

17.3.2019

B-nuorten tukihaku auki, hakuaikaa 5.4. asti

B-, C- ja D-junioreiden tukien haku 18.3.-5.4.

Kauden 2019-20 B-, C- ja D-junioreiden perheillä on keväällä mahdollisuus hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin. Seurojen kautta tapahtuva tukihaku jatkuu 5.4. saakka.

KEVÄÄN HAKU – IKÄLUOKAT B, C & D

Hakuaika: 18.3.-5.4.2019
Päätökset: kesäkuussa 2019
Maksu: 15.9.2019 mennessä

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: D/700 €, C/1100 € ja B/1300 €.

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2019–20 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella. Kevään haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJIEN SEURAT)

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi, harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi seuratasolla ja joukkueiden toimintaa suunniteltaessa ja epäasiallisen käytöksen ehkäisemiseksi.

Seuran tulee hakemuksia puoltaessaan huomioida, että tuki on tarkoitettu sitä aidosti tarvitseville. Jos seurat puoltavat myös sellaisten pelaajien hakemuksia, joissa ei toteudu rahaston tarkoitus (esim. perheen tulotaso ei täytä vähävaraisuuden kriteereitä), voidaan seuran tukikäsittelijää vaatia vaihdettavaksi tai pahimmassa tapauksessa seuran juniorit eivät voi jatkossa osallistua tukien hakemiseen.

HAKEMUSTEN TÄYTTÖ – NÄIN TUKIHAKU ETENEE

Tukihakemukset täytetään aina seuran toimesta, tukea hakevat perheet toimittavat seuran vastuuhenkilölle hakemukseen tarvittavat tiedot.

Seurojen tulee kerätä tukea hakevilta perheiltä hakemukseen tarvittavat tiedot. Seuroilta hakemuksessa kysyttävät kysymykset on listattu puolestaan tänne, jotta myös seura voi paremmin valmistautua vastaamaan omaa toimintaansa koskeviin kysymyksiin.

TOIMITA KAAVAKE 1.4. MENNESSÄ osoitteeseen jaakiekko(a)nokianpyry.fi. Seura välittää hakemukset kootusti eteenpäin määräaikaan mennessä.

Katso sivulta löytyvät liitteet ja alkuperäinen tiedote http://finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/3307-d-c-ja-b-junioreiden-tuet-hakuun-maanantaina-hakuaikaa-5-4-asti

      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Edellinen kuukausi Lokakuu 2020 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry