Pyryn jaostot

Voimistelu

Ilmoittautuminen ryhmiin:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nokian Pyry ry jäsenyys ja harrastaminen

Jokaisen Nokian Pyryn liikkujan polulla harrastavan tulee olla seuran jäsen. Uusi harrastaja ilmoittautuu Pyryn jäsenrekisteriin SEURAMAPPIIN.

1.  Liittyminen Nokian Pyry ry jäseneksi

Huomioitavaa:

  • Nokian Pyry ry perii vuotuisen jäsenmaksun alkuvuodesta.

  • Jaosto ei enää peri Nokian Pyry ry:n jäsenmaksua harrastusmaksun yhteydessä.

  • Tammikuussa 2017 jäsenrekisterissä olevat Pyryn jäsenet ovat vuotuisen jäsenmaksun piirissä.

  • Uuden harrastajan ilmoittautuessa toimintaan muulloin kuin tammi -helmikuussa, hän liittyy Pyryn jäseneksi liittymismaksulla 0€ ja maksaa vuotuisen jäsenmaksunsa aina seuraavan vuoden alussa täyttä kalenterivuotta koskien.

  • Jos jäsen eroaa seurasta harrastuksen lopettamisen seurauksena, hän sitoutuu maksamaan vuotuisen jäsenmaksunsa liittyessään uudestaan jäseneksi / harrastajaksi liittymisvuonna (liittymismaksu 0€ on kertaluontoinen).

  • Alle 18-vuotiaan jäseneksi liittymisen tekee hänen huoltajansa.

  • Jos on Pyryn jäsen, voi ilmoittautua toiseen harrastukseen tai kausiluontoiseen harrastukseen uudestaan yhdellä jäsenilmoittautumisella (älä siis ilmoittaudu uudelleen jäseneksi).

  • Jäseneksi liittyminen ja vuotuiset jäsenmaksut: 

liittymismaksu (osavuosi) 0€
nuorisojäsen alle 15-v 15€
varsinainen jäsen yli 15-v 30€
kannatusjäsen 30€

2.  Ilmoittautuminen harrastukseen

-    HUOM! Jos olet jo jäsen, kirjaudu seuramappiin omilla tunnuksillasi.Et tarvitse muuta kuin yhdet tunnukset Seuramappiin, voit liittyä muihin jaostoihin ja ryhmiin kohdassa Oma sivu ja sieltä Liity uuteen jaostoon/ryhmään.

-   Valitse jaosto
-   Valitse ryhmä / joukkue
-   Valitse ensisijainen jaosto
-   Yksi jäsenmaksu mahdollistaa monen lajin harrastamisen

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lajijaoston toimihenkilöön tai
Marja Palonen p. 040 530 7587, marja.palonen(at)nokianpyry.fi

Yhdistyksen jäsenyys ja harrastaminen ovat kaksi eri asiaa

Jokainen yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö voi liittyä Nokian Pyry ry:n jäseneksi. Jokaisen liikkujan polulla harrastavan ja aikuisharrastajan tulee olla Nokian Pyry ry:n jäsen. Jos harrastuksen järjestäminen toteutetaan yhdessä kolmansien osapuolien kanssa, (esimerkiksi julkinen sektori, yhteistyöseurat jne.) erikseen sovittaessa ei Pyryn jäsenyyttä harrastajalta vaadita. Erikseen sovittaessa jaostojen järjestämässä aikuisten terveysliikunnassa mukana olevilta ei vaadita Pyryn jäsenyyttä.

Seurasta eroaminen

Harrastuksen lopettaminen tapahtuu lajijaoston määrittämien ehtojen mukaan, seuran jäsenyys ei pääty samalla. Nokian Pyry ry:n jäsen voi erota seurasta ilmoittamalla siitä sähköpostilla toimisto(at)nokianpyry.fi tai seuran puheenjohtajalle. Eroilmoituksen jälkeen seura katsoo jäsenen hoitamattomat velvoitteet ja Pyryn hallitus päättää eron hyväksymisestä.

HUOM! Mikäli tietoihisi tulee jatkossa muutoksia (esim. osoite muuttuu), käythän päivittämässä tietosi viipymättä Seuramappiin. Muutokset voit ilmoittaa myös jäsenrekisterinpitäjälle marja.palonen(at)nokianpyry.fi.

 

            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Edellinen kuukausi Joulukuu 2019 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry