Pyryn jaostot

Uinti

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ!

Kausimaksulasku lähetetään sähköpostiin kauden aloitusviikolla.


Tiedustelut ja yhteydenotot


valmennuspäällikkö Janika Korpikoski, janika.korpikoski@nokianpyry.fi, p. 040 555 1351


Peruutusehdot


Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen viimeinen peruutuspäivä on yksi viikko ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutetusta paikasta veloitetaan täysi maksu. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan peruuttaminen on mahdollista veloituksetta alle viikko ennen kurssin alkua. Järjestäjästä riippumattomista syistä peruutettuja uintikertoja ei korvata. Pidätämme oikeuden tarvittaessa muuttaa ryhmien kokoonpanoja ja ajankohtia. Ilmoittautumalla hyväksyy nämä peruutusehdot.

Peruutukset pyydämme lähettämään osoitteeseen satu.tieaho@gmail.com


Seuran jäsenyys


Uimari liittyy Pyryn jäseneksi, kun ilmoittautuu uintiryhmään.
Tämä ei koske perheuimakoululaisia, Taito-ryhmäläisiä eikä aikuisten kuntoryhmäläisiä, joilta ei edellytetä seuran jäsenyyttä. Uintiryhmän hinta ei sisällä Pyryn jäsenmaksua vaan pääseura laskuttaa sen erikseen kunkin kalenterivuoden alussa. Jäsenmaksu on voimassa aina kalenterivuoden. Syyskaudella seurassa aloittavilta ei peritä vielä jäsenmaksua kuluvalta vuodelta. Vuotuinen jäsenmaksu on 15-vuotiailta ja nuoremmilta 15 e ja yli 15-vuotiailta 30 e. Lisätietoa seuran jäsenyydestä löydät täältä.

Uintiharrastuksen lopettaminen seurassamme


Kun uimari lopettaa uimisen seurassamme, mutta jatkaa muuta harrastamista Pyryssä, riittää, että kilpauimari ilmoittaa lopettamisestaan valmentajalle ja uimakoululainen tai harrasteuimari jättää ilmoittautumatta seuraavan kauden ryhmiin.

Jos uimari ei ole harrastanut Pyryssä muuta ja haluaa erota Pyryn jäsenyydestä, hänen tulee ilmoittaa siitä seuran jäsenrekisterin ylläpitäjälle sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nokianpyry.fi tai nettilomakkeella.

Ilmoittautumisohjeet

jaostot/63/ilmoittautuminen/ilmoittautumisohje_uinti.pdf

Avaa ohjeet
PDF (341 kt)

 

    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Edellinen kuukausi Toukokuu 2019 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry