Pyryn jaostot

Nokian Pyry

Nokian Pyry ry jäsenyys ja harrastaminen

Jokaisen Nokian Pyryn liikkujan polulla harrastavan tulee olla seuran jäsen. Uusi harrastaja ilmoittautuu Pyryn jäsenrekisteriin SEURAMAPPIIN.

1. Liittyminen Nokian Pyry ry jäseneksi

huomioitavaa:

  • Nokian Pyry ry perii vuotuisen jäsenmaksun alkuvuodesta.

  • Jaosto ei enää peri Nokian Pyry ry: n jäsenmaksua harrastusmaksun yhteydessä.

  • Tammikuussa 2018 jäsenrekisteriin kuuluvat pyryn jäsenet ovat vuotuisen jäsenmaksun piirissä.

  • Uuden harrastajan ilmoittautua toimintaan muulloin kuin tammi-helmi, hän liittyy Pyryn jäseneksi liittymismaksuun 0 € ja maksaa hänen vuosimaksustaan ​​aina seuraavan vuoden alussa koko kalenterivuoden osalta.

  • Jos jäsen eroaa seurasta harrastuksen lopettamisen seurauksena, hän sitoutuu maksamaan vuotuisen jäsenmaksunsa liittymällä uudelleen jäseneksi / harrastajaksi liittymisvuonna (liittymä 0 € kertaluonteinen).

  • Alle 18-vuotiaan jäseneksi liittyminen tekee hänen huoltajansa.

  • Jos on Pyryn jäsen, voit ilmoittautua toisen harrastuksen tai kausiluontoiseen harrastukseen uudestaan ​​yhdellä jäsenen kirjautumalla (älä siis ilmoittautua uudelleen jäseneksi).

  • Jäseneksi liittyminen ja vuotuiset jäsenmaksut: 

liittymismaksu (osavuosi) 0 €
nuorisojäsen 15-v ja alle 15-v 15 €
varsinaisen jäsen yli 15-v 30 €
kannusteinen 30 €

2. Ilmoittautuminen harrastukseen

- HUOM! Jos olet jo jäsen, kirjaudu seuramappiin omille tunnuksillasi.Et tarvita muuta kuin yhdet tunnukset Seuraa, voit liittyä muihin osastoihin ja ryhmille kohdassa Oma sivu ja Liitä uusi osasto / ryhmä.

- Valitse jaosto
- Valitse ryhmä / joukkue
- Valitse ensisijainen jaosto
- Yksi jäsenmaksu mahdollistaa monen lajin harrastamisen

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lajijaoston toimihenkilöön tai
Marja Palosen s. 040 530 7587, marja.palonen (at) nokianpyry.fi

Yhdistyksen jäsenyys ja harrastaminen ovat kaksi eri asiaa

Jokainen yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö voi liittyä Nokian Pyry ry: n jäseneksi. Jokaisen liikkujan polulla harrastavan ja aikuisharrastajan tulee olla Nokian Pyry ry: n jäsen. Jos harrastuksen järjestäminen toteutetaan yhdessä kolmansien osapuolien kanssa (esim. Julkinen sektori, yhteistyöseurat jne.) Erikseen sovittaessa ei Pyryn jäsenyyttä harrastajalta vaadita. Mukana ei ole vaadittu pyryn jäsenyyttä.

Seurasta eroaminen

Harrastuksen lopettaminen tapahtuu lajijaoston määrittämien ehtojen mukaan, seuran jäsenyys ei pääty yhtä. Nokian Pyry ry: n jäsen voi erottaa seurasta ilmoittamalla siitä sähköpostilla toimisto (at) nokianpyry.fi tai seuran puheenjohtajalle. Eroilmoituksen jälkeen seuran jäsenen hoitamattomat velvoitteet ja Pyryn hallituksen päätet eron hyväksymisestä.

HUOM!  Jos tietoihisi tulee tuleponmuutoksiin (esim. Osoite muuttuu), sinun on päivitettävä tiedot viipymättä seuraajaksi. Muutokset voit ilmoittaa myös jäsenrekisterin pitäjälle  marja.palonen (at) nokianpyry.fi .

 

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Edellinen kuukausi Syyskuu 2018 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry