Pyryn jaostot

Nokian Pyry

Nokian Pyry ry jäsenyys ja harrastaminen

Jokaisen Nokian Pyryn liikkujan polulla harrastavan tulee olla seuran jäsen. Uusi harrastaja ilmoittautuu Pyryn jäsenrekisteriin SEURAMAPPIIN.

1. Liittyminen Nokian Pyry ry jäseneksi

huomioitavaa:

  • Nokian Pyry ry perii vuotuisen jäsenmaksun alkuvuodesta.

  • Jaosto ei enää peri Nokian Pyry ry:n jäsenmaksua harrastusmaksun yhteydessä.

  • Tammikuussa 2018 jäsenrekisteriin kuuluvat pyryn jäsenet ovat vuotuisen jäsenmaksun piirissä.

  • Uuden harrastajan ilmoittauduttua toimintaan muulloin kuin tammi-helmikuussa, hän liittyy Pyryn jäseneksi liittymismaksuun 0 € ja maksaa hänen vuosimaksustaan ​​aina seuraavan vuoden alussa koko kalenterivuoden osalta.

  • Jos jäsen eroaa seurasta harrastuksen lopettamisen seurauksena, hän sitoutuu maksamaan vuotuisen jäsenmaksunsa liittymällä uudelleen jäseneksi / harrastajaksi liittymisvuonna (liittymä 0 € kertaluonteinen).

  • Alle 18-vuotiaan jäseneksi liittymisen tekee hänen huoltajansa.

  • Jos olet jo Pyryn jäsen, voit ilmoittautua toiseen harrastuksen tai kausiluontoiseen harrastukseen uudestaan ​​yhdellä jäseneksi kirjautumisella (älä siis ilmoittaudu uudelleen jäseneksi).

  • Jäseneksi liittyminen ja vuotuiset jäsenmaksut: 

liittymismaksu (osavuosi) 0 €
nuorisojäsen 15v ja alle 15v 15 €
varsinaisen jäsen yli 15v 30 €
kannusteinen 30 €

2. Ilmoittautuminen harrastukseen

- HUOM! Jos olet jo jäsen, kirjaudu seuramappiin omilla tunnuksillasi. Et tarvitse muuta kuin yhdet tunnukset. Seuran muihin osastoihin tai ryhmiin voit ilmoittautua klikkaamalla "Oma sivu" ja "Liitä uusi osasto / ryhmä".

- Valitse jaosto
- Valitse ryhmä / joukkue
- Valitse ensisijainen jaosto
- Yksi jäsenmaksu mahdollistaa monen lajin harrastamisen

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lajijaoston toimihenkilöön tai
Marja Paloseen - puh. 040 530 7587, marja.palonen@nokianpyry.fi

Yhdistyksen jäsenyys ja harrastaminen ovat kaksi eri asiaa

Jokainen yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö voi liittyä Nokian Pyry ry:n jäseneksi. Jokaisen liikkujan polulla harrastavan ja aikuisharrastajan tulee olla Nokian Pyry ry:n jäsen. Jos harrastuksen järjestäminen toteutetaan yhdessä kolmansien osapuolien kanssa (esim. julkinen sektori, yhteistyöseurat jne.) ei harrastajalta vaadita Pyryn jäsenyyttä erikseen sovittaessa.

Seurasta eroaminen

Harrastuksen lopettaminen tapahtuu lajijaoston määrittämien ehtojen mukaan. Nokian Pyry ry:n jäsen voi erota seurasta ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@nokianpyry.fi tai seuran puheenjohtajalle. Eroilmoituksen hyväksyminen vaatii sen, että mahdolliset hoitamattomat velvoitteet on hoidettu.

HUOM! Jos tietoihisi tulee muutoksia (esim. osoite muuttuu), sinun on päivitettävä tiedot viipymättä. Muutokset voit ilmoittaa myös jäsenrekisterin pitäjälle Marja Paloselle --> marja.palonen@nokianpyry.fi

 

        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Edellinen kuukausi Maaliskuu 2019 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry