Jaostot ja lajit

Jalkapallo

Pojat 2013-14

2013–14-syntyneille on perustettu uusi joukkue. Joukkue toimii osana Nokian Pyryn Jalkapallojaostoa.

Harrastuksen aloitus

Huomioi epidemiatilanteen aiheuttamat voimassaolevat rajoitukset. Ettehän tule sairaina tai selvästi flunssaoireisina treeneihin!  

Tiedustele suoraan joukkueenjohtajalta, kuinka pääsee mukaan. Katso Yhteystiedot.

Uuteen joukkueeseen saa tulla kokeilemaan sitoumuksetta harjoittelua muutaman kerran. Sen jälkeen olisi toivottavaa, että harrastus jatkuisi aina kauden loppuun. Näin taataan järkevät treenit koko joukkueelle. Jokaisella lapsella tulee päiviä, jolloin treeneihin lähteminen ei yhtään huvita. Usein treenien loputtua mieli on kuitenkin toinen - hiki päässä, posket punaisina ja hymy huulilla. Vanhemmuutta kaivataan näissä lähdöissä, mutta myös treeneissä olette tervetulleita katsomaan ja jeesaamaan.

Joukkue harjoittelee jalkapalloilijan perustaitoja sekä pallon kanssa että ilman palloa. Samalla harjoitellaan joukkueessa toimimista, voittamista ja häviämistäkin. Harjoitukset tukevat lapsen motoriikan, ketteryyden ja tasapainon kehittymistä. Vanhempien läsnäolo harjoituksissa kannustaa ja rohkaisee nuorimpia lapsia. 

Kustannukset

Alkuvuodesta junioriharrastajat maksavat suoraan seuralle (ei Jaostolle/joukkueelle) jäsenmaksun, 20 euroa. Ympärivuotinen harrastus maksaa ensimmäisenä vuonna noin 200 euroa. Mikäli joukkueessa yhdessä päätetään osallistua useaan turnaukseen, voi summa nousta.

Vähävaraisia perheitä voidaan mahdollisesti tukea harrastuksen kustannuksissa. Tiedustele seuran puheenjohtajalta: riikka.katajainen@nokianpyry.fi

-- -- -- -- -- -- -- -- 

Monipuolinen liikunnan kokeileminen ja liikuntaelämysten hankkiminen on oleellisen tärkeää pienille lapsille, jotta into elinikäiseen liikkumiseen voisi syntyä. Pyryn Jalkapallossa sitoudutaan monipuoliseen liikuntaan harrastajien ikä huomioiden. Mestaruuksista saa haaveilla, mutta paljon arkisemmatkin toiveet kuuluvat futisjunnun harrastukseen.

 

Ajankohtaista

Ei ajankohtaista tiedotettavaa tällä hetkellä.

        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Edellinen kuukausi Lokakuu 2021 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry