Jaostot ja lajit

Jalkapallo

Klikkaa tästä Pallokoulun sivuille ja ilmoita 5-8 v lapsesi mukaan!


Tai ilmoita lapsesi mukaan ikäkausijoukkueeseen ottamalla yhteyttä kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Aikuisillekin löytyy joukkueet!

Alta löydät kaikkien joukkueiden sivut ja sieltä yhteystiedot.

Tiedustelut: jalkapallo@nokianpyry.fi

**************************

   Pojat (2015)                                       Pojat (2009-10)                                Naiset

   Pojat (2013-14)                                                                                         Miehet

   Pojat (2011-12)                                  PALLOKOULU (5-8 v)

  

Daniil Palosesta Jalkapallojaoston valmennuskoordinaattori

Uudessa valmennuskoordinaattorin tehtävässä Daniil Palonen edistää joukkueiden välistä yhteistyötä, osallistuu valmentajien kanssa valmennuksen suunnitteluun, kerää ja jakaa tukimateriaalia valmentajille sekä dokumentoi hyviä harjoituksia ja käytäntöjä kierrätettäväksi joukkueiden kesken.

Palosella on pitkä kokemus jalkapallosta pelaajana ja hän on toiminut valmennustehtävissä nuoresta iästään huolimatta jo useita vuosia, ja toimii nykyisin Pyryssä 2013-2014 syntyneiden junioreiden päävalmentajana. Lisäksi hän on toiminut vapaaehtoisena jo pitkään Pyry Hockeyn toiminnassa muun muassa markkinointi- ja mediatehtävissä.

- Pyryn jalkapallon kehitys on viime aikoina pitkästä aikaa ollut jälleen eteenpäin pyrkivää ja pirteää ja siitä kiinnipitäminen on jatkossakin tärkeää. Innolla otan tämän roolin vastaan tässä itselleni erittäin tärkeässä seurassa, Palonen kommentoi.

- Pyrkimyksenä on parantaa joukkueiden urheilullisuutta ja kilpailukykyisyyttä unohtamatta kuitenkaan seuran arvoille tärkeää matalan kynnyksen harrastamista. Pyryn jalkapalloa, erityisesti edustusjoukkuettamme, yritetään saada näkymään ja kuulumaan entistä enemmän Nokialla. Yhteistyötä joukkueiden välillä tullaan myös korostamaan edustusjoukkeesta aina nuorimpiin junioreihin.

Jalkapallojaoston puheenjohtaja Tatu Haveri näkee valtavasti potentiaalia pyryläisessä jalkapallossa:

- Daniil tuo jaoston toimintaan kauan kaivattua tavoitteellisuutta ja järjestelmällistä osaamisen jakamista. Pitkän aikavälin tavoite on nostaa jaoston urheilutoiminnan tasoa laadullisesti ja kilpailullisesti. Meillä on osaava ja aktiivinen valmennus, mutta nyt pääsemme laatimaan jaostotasolla yhteisiä tavoitteita ja toimivia askeleita tavoitteisiin pääsemiseksi.

Daniil Palonen tulee mukaan helpottamaan valmentajien työtä ja kehittämään jaoston toimintaa aiempaa tavoitteellisemmaksi.
Daniil Palonen tulee mukaan helpottamaan valmentajien työtä ja kehittämään jaoston toimintaa aiempaa tavoitteellisemmaksi.

Edustusjoukkue pelaa Nelosessa!

Pyryn Miesten nuori joukkue taistelee Nelosessa kaudella 2022.
Pyryn Miesten nuori joukkue taistelee Nelosessa kaudella 2022.

Tervetuloa Pyryn Jalkapalloon! Juniorit ja aikuiset pääsevät kokemaan joukkuepelin riemut ja haasteet  kohtuullisilla kustannuksilla. 

Monipuolisen liikunnan lisäksi jalkapalloilija saa kokemuksia joukkueeseen kuulumisesta. Opitaan olemaan hyviä yhdessä.

Pyryn Jalkapalloa on pelattu 1950-luvulta lähtien. Viime vuosina juniorityöhön on panostettu seurassamme. Futsal eli "sisäjalkapallo" on mös vahva laji Pyryssä, ja useimmat jalkapallojoukkueet osallistuvat talvisin Suomen Palloliiton futsal-sarjoihin. Nokian kaupunki tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallon harrastamiseen.

 

 

Jalkapallo on yhteistyötä

Pyryn Jalkapallojaosto on olemassa yhteistyön kautta. Jokainen pelaaja liittyy Pyryn jäseneksi, mutta seuramaksuja ei kerätä edustusjoukkueen kassaan, vaan koko toiminnan kehittämiseen ja pyörittämiseen.

Junioritoiminta on keskiössä jaostossamme, jossa kaikki perustuu vapaaehtoistyöhön. Me junioreiden vanhemmat olemme toimihenkilöinä itse päättämässä, miten toiminta ja rahoitus järjestetään - ja miten varat hyödynnetään jäsenten eduksi. 

 

Parasta, mitä vapaaehtoistyöntekijä saa, on päästä seuraamaan oman lapsen kehittymistä ja olemista kavereittensa kanssa. Oli lapsi sitten 6- tai 17-vuotias, niin jalkapallon parissa löydät junnusta jotain, mitä kentän ulkopuolella ei ehkä huomaa.

Lapsen jalkapalloharrastusta ei pidä ajatella ostopalveluna. Maksut menevät suoraan toimintaan, eivätkä vapaaehtoiset toimihenkilöt saa palkkioita. Mitä maksuilla sitten saadaan?

  • ohjattuja, monipuolisia harjoituksia
  • valmennettuja otteluita
  • koulutetut valmentajat (jaosto tarjoaa koulutusta)
  • turnausmatkoja (jopa ulkomaille)
  • hyvät harjoituspaikat ja -ajat (isolla seuralla on painoarvoa kaupungin jakaessa harjoitusvuoroja)
  • joukkueen otteluiden järjestäminen ja virallisen pelaajarekisterin hallinnointi Suomen Palloliiton kanssa
  • erikoistapahtumat; omat turnaukset, pelaajavieraat
  • kaksi lajia: jalkapallo ja futsal
  • sponsorisopimusten kautta kohtuulliset asu- ja varustekustannukset

Tähän toimintaan junnujen vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita.

 

Yhteystiedot

Joukkueiden toimihenkilöt yhteystietoineen löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Tatu Haveri, Puheenjohtaja 
jalkapallo.pj@nokianpyry.fi, 040-8491097

Jaoston hallituksen jäsenistö muodostuu siten, että jokaisesta joukkueesta osallistutaan päätöksentekoon. Lähtökohtaisesti joukkueenjohtajat kuuluvat jalkapallojaoston hallitukseen, mutta myös muu edustaja voidaan nimetä joukkueesta pysyväksi tai tilapäiseksi edustajaksi.

 

Ajankohtaista

Ei ajankohtaista tiedotettavaa tällä hetkellä.

        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Edellinen kuukausi Heinäkuu 2022 Seuraava kuukausi

© Nokian Pyry ry